Alinel Gevelbekleding

TYPE A

Verticale en symmetrische lijnen garanderen een sobere maar stijlvolle gevelbekleding. Ontwikkeld met veel gevoel voor detail en inzetbaar voor tal van innovatieve toepassingen.

TYPE B

Een uitgesproken blokprofiel en bredere tussenvlakken. Op algemene aanvraag! Ook hier zorgt de gepatenteerde tand-haakverbinding voor een passende uitvulling en onzichtbare montage.

TYPE B WOOD

De duurzaamheid en lichtheid van aluminium in combinatie met de warme uitstraling van hout: dit is het beste van twee werelden. Fan van Oak Toffee of hou(d)t u het bij Oak Malt?

TYPE C

Is regelmaat niet uw ding? Ga dan voor deze gedurfde keuze met asymmetrische verticale lijnen. Bepaal zelf hoe ver u gaat en geef uw woning een heel persoonlijke touch.

TYPE D

Tijdloze elegantie in elke toepassing: van een cilinderslot op uw deur tot de naadloze integratie van uw videofoon. Met deze reeks verlaat u de platgetreden paden, op zoek naar exclusiviteit.

TYPE E

De plankenwand-look en de combineerbaarheid met andere types maakten de nieuwste telg in het gamma in geen tijd tot een klassieker. The sky is the limit!

0

Toppers

0%

Innoverend

Onze aluminium gevelbekleding kent eindeloze mogelijkheden en wordt steeds op maat van uw project uitgewerkt.