Aluminium gevelbekleding op maat

Vlakke gevelbekleding

Wij zijn geen volgers, eerder baanbrekers. Neem nu onze zelf ontwikkelde draagstructuur voor aluminium gevelbekleding. Die is slim geventileerd en daardoor vochtwerend, vormvast en dus ideaal voor hedendaagse woningbouw. Het resultaat van onze drang naar een duurzamere wereld, ruim tien jaar ervaring en diepgaand productonderzoek.

Vlakke of geprofileerde panelen? Een garagepoort als eyecatcher of toppunt van discretie? Wit, zwart of eender welke RAL-kleur? Wat u ook kiest, wij garanderen een feilloze productie en een installatie op maat. En zetten de kroon op het millimeterwerk. Naast exclusieve installateur van RTEK zijn we ook premiumpartner van Alinel.

Geprofileerde gevelbekleding

Vlak of geprofileerd. Het is úw keuze. Vlakke panelen ogen rustig, tijdloos en elegant, geprofileerde ietwat hedendaagser en strakker.
U beslist! In functie van smaak, bouwstijl, budget en comfort.
De achterliggende aluminium draagstructuur is in beide gevallen identiek. Geventileerd, zodat uw donkere gevel afkoelt in de zomer en voldoende droogt in de winter.

Gevelbekleding met
geïntegreerde poort

De vaatwasser verstopt zich achter de keukenkast en binnendeuren gaan klink- en scharnierloos over in de muur. Minimalisme viert hoogtij. Ook buiten. Wij onttrekken uw garagepoort aan het menselijk oog dankzij een perfecte integratie in de gevelbekleding. Een sterk staaltje precisiewerk waarvoor we blindelings vertrouwen op gerenommeerde vakmensen.

Lamellen

Enkel uw tong struikelt er wel eens over. Voorts hebben lamellen in aluminium alleen maar voordelen. Niet in het minst op het vlak van duurzaamheid. Vóór de plaatsing dankzij ons ergonomisch en afvalbeperkend productieproces, nadien als oerdegelijk bouwmateriaal. Een keuze voor het leven. Kleurvast, makkelijk in onderhoud en combineerbaar met zowat élke bouwstijl.

Lamellen worden altijd op maat gemaakt. Neem contact op met onze specialisten voor meer info over uw project.

Hout vasthouden

Is hout dan helemaal out? Zeker niet. Sterker nog: onze houten gevelbekledingen zijn er in alle soorten en maten. Vervaardigd uit hardhout van bij ons of over zee. Inheems of exotisch: onze keuze voor duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid staat als een huis.
Al bekennen we tegelijk kleur: regelmatig behandelen om de originele tint te behouden is een must.

Dit vertellen onze klanten

4,9

Ysla Nelissen
Ysla Nelissen
Zeer tevreden van het resultaat! Van begin tot einde is er een goede begeleiding en opvolging geweest. Steegmans team is zeer behulpzaam en vriendelijk, ze komen hun afspraken na. Goede service!
Hanne Swinnen
Hanne Swinnen
Onze aluminium panelen zijn met grote zorg opgemeten en geplaatst. Passen perfect in het plaatje en geen enkel kleurverschil op te merken met het buitenschrijnwerk. Vlotte communicatie voor/tijdens/na zorgt ervoor dat je alle stappen goed kunt meevolgen. Fijne samenwerking!
jan hurkmans
jan hurkmans
Dakdekker Steegmans heeft mijn nieuwbouw voorzien van een nieuw epdm dak. Ik ben erg blij met het resultaat. Het dak ziet er mooi en strak uit. Ze hebben de klus snel en vakkundig geklaard, ongeacht het stormachtige en regenachtige weer. Ze hebben ook goed gecommuniceerd en me op de hoogte gehouden van de voortgang. Dakdekker Steegmans is een betrouwbaar en professioneel bedrijf dat ik van harte aanbeveel.
sacha mentens
sacha mentens
Wij hebben voor zowel dakwerken en gevelbekleding samengewerkt met Steegmans construct. Over de hele lijn hebben we genoten van een zeer professionele aanpak en duidelijke communicatie. Ze hebben er voor gezorgd dat onze gevel een echte "eye-catcher" is geworden, nogmaals bedankt voor de top service!!
MVH VH
MVH VH
Alle communicatie ging zeer vlot, alles was zeer duidelijk gecommuniceerd en de werken zijn perfect uitgevoerd. Was een plezier om mee samen te werken. Zo zou het altijd moeten zijn!
Xavier Jordens
Xavier Jordens
Wat een verademing om met een bouwfirma samen te werken die vlot en sterk communiceert (Teams-meeting is geen probleem! :)), duidelijke afspraken maakt, maar ook duidelijke richtlijnen voor de aannemers die volgen meegeeft, timingen nakomt en ook heel kwalitatief werk levert! Een voorbeeld in de sector en een serieuze aanrader! Bedankt Frederic en team voor de goede zorgen!
Ruben Theelen
Ruben Theelen
We hebben een zeer vlotte samenwerking ervaren met Steegmans Construct. We kwamen bij hen terecht op aanbeveling van de architect. Zij gaf aan dat Steegmans Construct steevast kwaliteit aflevert en sterk is in hun communicatie zowel naar klant als architect. Na onze samenwerking kunnen we dit absoluut bevestigen. Ze zijn hun afspraken heel correct nagekomen en we zijn zeer tevreden over het eindresultaat.
Annick Swinnen
Annick Swinnen
We hebben voor onze gevelbekleding met geïntegreerde garage- en tuinpoort voor Steegmans gekozen. We zijn super tevreden van het resultaat. Goede en duidelijke communicatie /uitleg. Zeker een aanrader!
Jan V
Jan V
Heel tevreden van service en kwaliteit van Alinel gevelbekleding. Steegmans construct komt afspraken stipt na en er was steeds een vlotte communicatie met de projectleider. Zeker niet twijfelen indien op zoek naar een aannemer voor dak- en gevelwerken!
0

Toppers

0%

Innoverend

Onze aluminium gevelbekleding kent eindeloze mogelijkheden en wordt steeds op maat van uw project uitgewerkt.

Realisaties