Aluminium gevelbekleding op maat

Vlakke gevelbekleding

Wij zijn geen volgers, eerder baanbrekers. Neem nu onze zelf ontwikkelde draagstructuur voor aluminium gevelbekleding. Die is slim geventileerd en daardoor vochtwerend, vormvast en dus ideaal voor hedendaagse woningbouw. Het resultaat van onze drang naar een duurzamere wereld, ruim tien jaar ervaring en diepgaand productonderzoek.

Vlakke of geprofileerde panelen? Een garagepoort als eyecatcher of toppunt van discretie? Wit, zwart of eender welke RAL-kleur? Wat u ook kiest, wij garanderen een feilloze productie en een installatie op maat. En zetten de kroon op het millimeterwerk. Naast exclusieve installateur van RTEK zijn we ook premiumpartner van Alinel.

Geprofileerde gevelbekleding

Vlak of geprofileerd. Het is úw keuze. Vlakke panelen ogen rustig, tijdloos en elegant, geprofileerde ietwat hedendaagser en strakker.
U beslist! In functie van smaak, bouwstijl, budget en comfort.
De achterliggende aluminium draagstructuur is in beide gevallen identiek. Geventileerd, zodat uw donkere gevel afkoelt in de zomer en voldoende droogt in de winter.

Gevelbekleding met
geïntegreerde poort

De vaatwasser verstopt zich achter de keukenkast en binnendeuren gaan klink- en scharnierloos over in de muur. Minimalisme viert hoogtij. Ook buiten. Wij onttrekken uw garagepoort aan het menselijk oog dankzij een perfecte integratie in de gevelbekleding. Een sterk staaltje precisiewerk waarvoor we blindelings vertrouwen op gerenommeerde vakmensen.

Lamellen

Enkel uw tong struikelt er wel eens over. Voorts hebben lamellen in aluminium alleen maar voordelen. Niet in het minst op het vlak van duurzaamheid. Vóór de plaatsing dankzij ons ergonomisch en afvalbeperkend productieproces, nadien als oerdegelijk bouwmateriaal. Een keuze voor het leven. Kleurvast, makkelijk in onderhoud en combineerbaar met zowat élke bouwstijl.

Lamellen worden altijd op maat gemaakt. Neem contact op met onze specialisten voor meer info over uw project.

Hout vasthouden

Is hout dan helemaal out? Zeker niet. Sterker nog: onze houten gevelbekledingen zijn er in alle soorten en maten. Vervaardigd uit hardhout van bij ons of over zee. Inheems of exotisch: onze keuze voor duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid staat als een huis.
Al bekennen we tegelijk kleur: regelmatig behandelen om de originele tint te behouden is een must.

Dit vertellen onze klanten

4,9

ines bergmans
ines bergmans
Voor het plat dak van onze nieuwbouw woning hebben wij samengewerkt met Steegmans Construct. Al van in het begin een zeer vlotte samenwerking. Vooral in hun communicatie zijn ze zeer duidelijk. De werken worden achteraf samengevat met foto’s. Dit vinden we een grote meerwaarde omdat je zelf niet snel op je dak komt! De medewerkers zijn allemaal ook zeer vriendelijk en geven graag uitgebreid en zonder problemen antwoord op al je vragen als leek ;). Van de afwerking zijn wij ook zeer tevreden. Wij kunnen dit bedrijf zeer sterk aanraden!
Valérie Deckers
Valérie Deckers
Super tevreden! Alles verliep heel vlot en er werd extra moeite gedaan voor onze strakke planning te halen! Dankjewel.
lotte vertommen
lotte vertommen
We hebben samengewerkt met Steegmans Construct voor de plaatsing van onze plat dak bij onze nieuwbouw en zijn hier heel tevreden van. Aannemers die over de hele lijn zo'n goed werk leveren kom je niet vaak tegen! Altijd vlotte communicatie, zeer heldere uitleg voor de start van de werken, transparante facturen, vriendelijk, proper werk, ze nemen zelf foto's, houden zich aan de afgesproken timing etc. We waren hier sterk van onder de indruk en dit geeft ons een gerust gevoel over de kwaliteit van ons dak. Ook was er een klein probleempje (veeg op een dakraam dat we zelf niet kunnen kuisen) en ze hebben dit binnen de dag opgelost! Ook onze buren hebben in het verleden met hun samengewerkt en zijn tevreden van hun.
David Smets
David Smets
Zowel ons dak als aluminium gevelbekleding zijn geplaatst door Steegmans Construct. Al van bij de eerste kennismaking verliep alles professioneel, deskundig advies en uitleg van Frederic. Planning en plaatsing verliep uiterst vlot (Danku David) en zelfs bij kleine vragen nadien werd alles snel en correct afgehandeld. Alleen maar aan te raden als je bouwt, zeer betrouwbare partner.
Elke Henderickx
Elke Henderickx
Echt genoten van de zeer vlotte samenwerking: duidelijke planning en communicatie en ook flexibel en meedenkend om het best mogelijke resultaat en afwerking te realiseren!
Louis Maurissen
Louis Maurissen
Voor onze aluminium gevelbekleding hebben wij gekozen voor Steegmans Construct; een heel vlotte communicatie met de projectleider, heel tevreden over de kwaliteit en het resultaat, bedankt.
Lars Stiene
Lars Stiene
Wij hebben voor onze dakwerken gekozen om samen te werken met Steegmans Construct. We zijn heel tevreden van de uitgevoerde werken, alles ziet er top uit. De communicatie verliep ook heel vlot, we werden altijd goed op de hoogte gehouden.
Elisa De Rosa
Elisa De Rosa
We zijn zeer tevreden van Steegmans Construct, die ons dak hebben gelegd op onze pas nieuwbouwwoning. Ook zorgden ze voor onze vlakke gevelpanelen. Ze hebben zich bewezen als uitstekende bouwpartners en hebben een vlekkeloze ervaring geleverd van begin tot eind. Allereerst was de communicatie met Steegmans Construct uiterst effectief. Ze hielden ons voortdurend op de hoogte van de voortgang van de werkzaamheden en gaven duidelijke informatie over de planning. Het was geruststellend om te weten wanneer de werkzaamheden zouden worden uitgevoerd en om regelmatige updates te ontvangen. Dit gaf ons het vertrouwen dat we te maken hadden met professionals die hun werk serieus namen. Bovendien was de opvolging na de voltooiing van de projecten indrukwekkend. De projectleider, David, nam contact met ons op om een samenvatting te geven van de uitgevoerde werkzaamheden en om te controleren of alles naar wens was. Deze persoonlijke touch toonde hun betrokkenheid en zorg voor de klanttevredenheid. Een ander sterk punt was de gedetailleerde offerte die ze ons hebben bezorgd. Dit bood duidelijkheid over de kosten en gaf ons een goed inzicht in wat we konden verwachten. Ook de facturatie was zeer transparant en overzichtelijk. We kunnen dan ook Steegmans Construct van harte aanbevelen voor bouwprojecten. Ze zijn als bouwpartner betrouwbaar, communicatief en professioneel. Ons nieuwe dak en de gevelpanelen zien er super uit, en we zijn blij dat we voor hen hebben gekozen. Bedankt, team Steegmans Construct!
Ella De Noyette
Ella De Noyette
Voor de dakwerken van ons nieuwbouwproject raadde onze architect aan om met Steegmans Construct te werken. We zijn erg blij dat we zijn advies zijn gevolgd. Vanaf het begin tot het eind verliep de communicatie met het team van Steegmans Construct transparant en professioneel. De offerte was gedetailleerd en transparant, zonder verborgen kosten. De kwaliteit van het geïnstalleerde dak is uitstekend. Het ziet er niet alleen prachtig uit, maar we hebben er ook het volste vertrouwen in dat het de tand des tijds zal doorstaan. Bovendien hebben ze alles mooi opgeruimd na voltooiing. We raden hen dan ook met veel plezier aan!
nick raymaekers
nick raymaekers
Super professioneel met een goede service en een perfecte prijs kwaliteitscore. Ik zou Steegmans aanraden voor renovaties en nieuwbouwprojecten.
0

Toppers

0%

Innoverend

Onze aluminium gevelbekleding kent eindeloze mogelijkheden en wordt steeds op maat van uw project uitgewerkt.

Realisaties