Aluminium gevelbekleding op maat

Vlakke gevelbekleding

Wij zijn geen volgers, eerder baanbrekers. Neem nu onze zelf ontwikkelde draagstructuur voor aluminium gevelbekleding. Die is slim geventileerd en daardoor vochtwerend, vormvast en dus ideaal voor hedendaagse woningbouw. Het resultaat van onze drang naar een duurzamere wereld, ruim tien jaar ervaring en diepgaand productonderzoek.

Vlakke of geprofileerde panelen? Een garagepoort als eyecatcher of toppunt van discretie? Wit, zwart of eender welke RAL-kleur? Wat u ook kiest, wij garanderen een feilloze productie en een installatie op maat. En zetten de kroon op het millimeterwerk. Naast exclusieve installateur van RTEK zijn we ook premiumpartner van Alinel.

Geprofileerde gevelbekleding

Vlak of geprofileerd. Het is úw keuze. Vlakke panelen ogen rustig, tijdloos en elegant, geprofileerde ietwat hedendaagser en strakker.
U beslist! In functie van smaak, bouwstijl, budget en comfort.
De achterliggende aluminium draagstructuur is in beide gevallen identiek. Geventileerd, zodat uw donkere gevel afkoelt in de zomer en voldoende droogt in de winter.

Gevelbekleding met
geïntegreerde poort

De vaatwasser verstopt zich achter de keukenkast en binnendeuren gaan klink- en scharnierloos over in de muur. Minimalisme viert hoogtij. Ook buiten. Wij onttrekken uw garagepoort aan het menselijk oog dankzij een perfecte integratie in de gevelbekleding. Een sterk staaltje precisiewerk waarvoor we blindelings vertrouwen op gerenommeerde vakmensen.

Lamellen

Enkel uw tong struikelt er wel eens over. Voorts hebben lamellen in aluminium alleen maar voordelen. Niet in het minst op het vlak van duurzaamheid. Vóór de plaatsing dankzij ons ergonomisch en afvalbeperkend productieproces, nadien als oerdegelijk bouwmateriaal. Een keuze voor het leven. Kleurvast, makkelijk in onderhoud en combineerbaar met zowat élke bouwstijl.

Lamellen worden altijd op maat gemaakt. Neem contact op met onze specialisten voor meer info over uw project.

Hout vasthouden

Is hout dan helemaal out? Zeker niet. Sterker nog: onze houten gevelbekledingen zijn er in alle soorten en maten. Vervaardigd uit hardhout van bij ons of over zee. Inheems of exotisch: onze keuze voor duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid staat als een huis.
Al bekennen we tegelijk kleur: regelmatig behandelen om de originele tint te behouden is een must.

Dit vertellen onze klanten

4,8

0

Toppers

0%

Innoverend

Onze aluminium gevelbekleding kent eindeloze mogelijkheden en wordt steeds op maat van uw project uitgewerkt.

Realisaties