Aluminium gevelbekleding op maat

Vlakke gevelbekleding

Wij zijn geen volgers, eerder baanbrekers. Neem nu onze zelf ontwikkelde draagstructuur voor aluminium gevelbekleding. Die is slim geventileerd en daardoor vochtwerend, vormvast en dus ideaal voor hedendaagse woningbouw. Het resultaat van onze drang naar een duurzamere wereld, ruim tien jaar ervaring en diepgaand productonderzoek.

Vlakke of geprofileerde panelen? Een garagepoort als eyecatcher of toppunt van discretie? Wit, zwart of eender welke RAL-kleur? Wat u ook kiest, wij garanderen een feilloze productie en een installatie op maat. En zetten de kroon op het millimeterwerk. Naast exclusieve installateur van RTEK zijn we ook premiumpartner van Alinel.

Geprofileerde gevelbekleding

Vlak of geprofileerd. Het is úw keuze. Vlakke panelen ogen rustig, tijdloos en elegant, geprofileerde ietwat hedendaagser en strakker.
U beslist! In functie van smaak, bouwstijl, budget en comfort.
De achterliggende aluminium draagstructuur is in beide gevallen identiek. Geventileerd, zodat uw donkere gevel afkoelt in de zomer en voldoende droogt in de winter.

Gevelbekleding met
geïntegreerde poort

De vaatwasser verstopt zich achter de keukenkast en binnendeuren gaan klink- en scharnierloos over in de muur. Minimalisme viert hoogtij. Ook buiten. Wij onttrekken uw garagepoort aan het menselijk oog dankzij een perfecte integratie in de gevelbekleding. Een sterk staaltje precisiewerk waarvoor we blindelings vertrouwen op gerenommeerde vakmensen.

Lamellen

Enkel uw tong struikelt er wel eens over. Voorts hebben lamellen in aluminium alleen maar voordelen. Niet in het minst op het vlak van duurzaamheid. Vóór de plaatsing dankzij ons ergonomisch en afvalbeperkend productieproces, nadien als oerdegelijk bouwmateriaal. Een keuze voor het leven. Kleurvast, makkelijk in onderhoud en combineerbaar met zowat élke bouwstijl.

Lamellen worden altijd op maat gemaakt. Neem contact op met onze specialisten voor meer info over uw project.

Hout vasthouden

Is hout dan helemaal out? Zeker niet. Sterker nog: onze houten gevelbekledingen zijn er in alle soorten en maten. Vervaardigd uit hardhout van bij ons of over zee. Inheems of exotisch: onze keuze voor duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid staat als een huis.
Al bekennen we tegelijk kleur: regelmatig behandelen om de originele tint te behouden is een must.

Dit vertellen onze klanten

4,8

Lien Duelen
Lien Duelen
Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Steegmans construct. Hele duidelijke uitleg, snelle reacties op mailtjes en vlot en netjes werk. Het resultaat is dan ook super! Het maakt ons huis helemaal af. Een aanrader dus!!
Sven Voet
Sven Voet
Steegmans Construct plaatste het plat dak en de aluminium gevelpanelen van onze woning met de nodige zorg, precisie en volgens afspraak. Ook de communicatie was in orde. We werden goed op de hoogte gehouden van de planning, kregen snel reactie als we extra vragen hadden en het is ook nog eens een sympathieke ploeg. Top! Bedankt!
Dorien S
Dorien S
Wij lieten alu gevelpanelen plaatsen door Steegmans op aanraden van onze architect. Alles is vlot verlopen, van bij het plaatsen van de grote panelen tot en met de recente bekleding van de pilaren van onze carport. Bij Steegmans communiceert men open en proactief. Afspraken worden stipt nagekomen en de werkzaamheden werden minutieus uitgevoerd. Het resultaat mag er wezen en de antraciete alu contrasteert prachtig met onze rode gevelsteen. Zeker het overwegen waard als je op zoek bent naar een betrouwbare en kwaliteitsvolle partner in deze.
Hoek ten Eiken 7 Puurs
Hoek ten Eiken 7 Puurs
Wij zijn waren op zoek naar een goede aannemer die alu-gevelbekleding kon plaatsen en we kwamen zo uit bij Steegmans Construct. Onze gevelbekleding is zeer mooi geplaatst. Het is echt een meerwaarde voor onze nieuwbouw. We zijn tevreden mensen. Onze woning is echter nog niet volledig af, maar de bijgevoegde foto's laten al wel zien hoe mooi het is. De opvolging werd bij ons gedaan door David. Iemand die super makkelijk te bereiken is. Communicatie is zeker een vast een sterk punt bij Steegmans. Dank u wel! grt Fam De Vos
Evi Peeters
Evi Peeters
Bij het kiezen van de ramen voor mijn nieuwbouwwoning (bij Ramen & Deuren boetiek - Group Ceyssens) hebben ze doorverwezen naar Steegmans Construct voor het plaatsen van de gevelbekleding. Wat een top-service!!! Zeer aangename mensen (zowel bij het opmeten als het plaatsen). De gevelbekleding is prachtig gezet. Snelle en efficiënte service. Zeker een aanrader!! Ik ben een super tevreden klant!
An Lowel
An Lowel
Bedankt voor de aangename samenwerking en het prachtig resultaat. Steegmans Construct is een echte aanrader!!
Wesley V.
Wesley V.
Zeer tevreden van de kwaliteit, service en correctheid van de dakwerken. Duidelijke uitleg bij de offertebespreking. Planning en uitvoering correct gecommuniceerd en nageleefd. Ook personeel is vriendelijk en uitleg gekregen op de werf tijdens de plaatsing. Wij zijn ZEER TEVREDEN en zullen deze firma ook aanraden aan iedereen die we kennen. Onze mening: EEN FIRMA DIE DOET WAT ZE BELOOFD Vanparijs-Verhaegen
Christine Verbinnen
Christine Verbinnen
Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Steegmans. Zeer correcte en vriendelijke communicatie, waarbij wij als klant optimaal op de hoogte werden gebracht van elke uitvoeringsstap. De samenwerking verliep vlekkeloos van eerste kennismaking tot volledige afwerking van de werken. Voorbeeld van een bedrijf hoe het wel vlot en vriendelijk kan verlopen in deze moeilijke tijden. Een aanbevelingswaardig bedrijf.
0

Toppers

0%

Innoverend

Onze aluminium gevelbekleding kent eindeloze mogelijkheden en wordt steeds op maat van uw project uitgewerkt.

Realisaties