Volledig aanbod gevelbekleding

RTEK – type 40/40

Als jarenlange exclusieve partner van RTEK bieden wij eveneens hun volledige gamma aan.
Dit elegante blokprofiel is symmetrisch ontworpen met een afmeting van 40x40mm, waardoor een mooie diepgang en schaduwvoeg aanwezig is voor een perfecte uitstraling.

Alinel TYPE A

Verticale en symmetrische lijnen garanderen een sobere maar stijlvolle gevelbekleding. Ontwikkeld met veel gevoel voor detail en inzetbaar voor tal van innovatieve toepassingen.

Alinel TYPE B

Een uitgesproken blokprofiel en bredere tussenvlakken. Op algemene aanvraag! Ook hier zorgt de gepatenteerde tand-haakverbinding voor een passende uitvulling en onzichtbare montage.

Alinel TYPE B WOOD

De duurzaamheid en lichtheid van aluminium in combinatie met de warme uitstraling van hout: dit is het beste van twee werelden. Fan van Oak Toffee of hou(d)t u het bij Oak Malt?

Alinel TYPE C

Is regelmaat niet uw ding? Ga dan voor deze gedurfde keuze met asymmetrische verticale lijnen. Bepaal zelf hoe ver u gaat en geef uw woning een heel persoonlijke touch.

Alinel TYPE D

Tijdloze elegantie in elke toepassing: van een cilinderslot op uw deur tot de naadloze integratie van uw videofoon. Met deze reeks verlaat u de platgetreden paden, op zoek naar exclusiviteit.

Alinel TYPE E

De plankenwand-look en de combineerbaarheid met andere types maakten de nieuwste telg in het gamma in geen tijd tot een klassieker. The sky is the limit!

Alinel TYPE F

Type F heeft net als Type D vinnen, maar vormt met minder aluminium een uitgesproken kamdesign. Ook het monteersysteem kreeg een update: het kantel-haak-montagesysteem. Minder aluminium voor dezelfde premium en tijdloze uitstraling.

0

Toppers

0%

Innoverend

Onze aluminium gevelbekleding kent eindeloze mogelijkheden en wordt steeds op maat van uw project uitgewerkt.