De realisaties Van steegmans Construct

Gevelbekleding

Platte daken

Dit vertellen onze klanten

4,9

Daan Smets
Daan Smets
Wij hebben Steegmans construct gekozen voor het plaatsen van de aluminium gevelbekleding. Zelf hebben we deze keuze vrij laat gemaakt. Onze bouw stond al recht, waardoor we een hoop technische informatie hadden gemist. Frederic is toen naar de bouw gekomen om te kijken wat de mogelijkheden nog waren. Gelukkig waren de werken goed uitgevoerd, hierdoor hadden we nog verschillende opties. Op dat moment heeft Frederic ons kunnen geruststellen door zijn vakkundige uitleg. Nadien werden we uitgenodigd op het bedrijf om de mogelijkheden verder te bespreken. Er bestaan verschillende types gevelbekleding, deze werden aan de hand van foto’s getoond. Eenmaal de keuze gemaakt, kregen we snel een duidelijke offerte toegestuurd. Voor het verdere verloop van ons project hebben we contact gehad met David, de projectleider. Ook David was zeer duidelijk in zijn communicatie en makkelijk bereikbaar om vragen te beantwoorden. Dan kwam de grote dag, de plaatsing van de gevelbekleding, hier hadden wij erg naar uitgekeken. De plaatsing is op zijn beurt ook zeer goed verlopen. De plaatser heeft dit zeer professioneel gedaan. Jammer dat ik zijn naam niet meer weet want hij verdient zeker ook een pluim. Dus kort samengevat: van het begin tot het einde een zeer constructieve samenwerking met een schitterend eindresultaat. Steegmans construct is een dikke aanrader. Bedankt!
Matthijs De Maeyer
Matthijs De Maeyer
Mijn volledige onderbouw laten voorzien van gevelbekleding in Aluminium. Oprecht een zeer professioneel bedrijf met echte vakmannen. Ook de proactieve opvolging is oprecht iets waar sommige andere bouwfirma's nog iets van kunnen leren.
Naomi Pieters
Naomi Pieters
Wij kwamen bij Steegmans Construct terecht voor het plaatsen van onze gevelbekleding. Er was een duidelijke communicatie en kwamen hun afspraken altijd na. We zijn heel erg tevreden van hun resultaat.
Lisbeth Onclin
Lisbeth Onclin
Het platte dak van onze nieuwbouwwoning en tuinberging met EPDM laten afwerken door Steegmans Construct. Eens je de firma kent, zie je ze op heel veel plekken opduiken maar wij weten nu al dat deze andere klanten daar geen spijt van gaan hebben. De samenwerking liep supervlot. Deze firma staat voor duidelijke, tijdige en rechtlijnige communicatie en afspraken. Voor we er erg in hadden was hun gedeelte van onze bouw al volledig afgewerkt met een mooi en proper resultaat als kers op de taart. We ontvingen ook foto's van de uitgevoerde werken. Wel handig als je zelf niet gemakkelijk op je dak geraakt... Wij raden Steegmans Construct dus zeker aan als je een aannemer zoekt waar je op kan rekenen.
Koen Nys
Koen Nys
We zijn heel tevreden van de samenwerking met Steegmans Construct voor het plaatsen van onze aluminium gevelbekleding. Alles is heel vlot verlopen met veel en duidelijke tussentijdse communicatie.
Michael cousin
Michael cousin
Zeer tevreden over de plaatsing en opvolging van onze gevelbekleding .
Jan Putzeys
Jan Putzeys
Een aanrader om met Steegmans in zee te gaan. Beginnend met een duidelijke prijsofferte voor mijn plat dak in EPDM. Daarna nog nuttige tips ontvangen om problemen tijdens de ruwbouw te voorkomen. Altijd een vriendelijke en duidelijke communicatie. De werkzaamheden werden volgens de planning uitgevoerd. Ook technisch tip top in orde. Op enkele dagen alles afgewerkt. Afsluitend met een correcte facturatie. Geen meerkosten aangerekend, maar alles correct volgens de prijsofferte.
Dries Vanschoonbeek
Dries Vanschoonbeek
Een perfecte partner in ons bouwproces. Uitstekende communicatie vooraf, tijdens en vooral ook ná de werken. Heel transparant qua prijs en juiste uitleg over meerprijzen in vergelijking met de originele offerte. Veel dakwerkers kunnen hier een voorbeeld van nemen!
Gert-Jan Vandervoort
Gert-Jan Vandervoort
Een samenwerking die we simpelweg kunnen beoordelen als "10 op 10". De juiste en duidelijke communicatie, flexibele planning, doen wat ze beloven, transparante offerte, een uitstekend resultaat. Aanrader!
Anke Pieters
Anke Pieters
Voor onze nieuwbouwwoning lieten we het EPDM dak plaatsen door Steegmans. We zijn zeer tevreden van de samenwerking met deze firma. De communicatie tijdens de werken verliep zeer vlot en ook achteraf kregen we nog een e-mail met onderhoudstips. Het geleverde werk was volgens afspraak en de complexe details aan de dakranden werden zeer zorgvuldig afgewerkt, waarvoor onze dank! We zouden Steegmans zeker en vast aanraden voor jullie dakwerken.