De realisaties Van steegmans Construct

Gevelbekleding

Platte daken

Dit vertellen onze klanten

4,8

Lien Duelen
Lien Duelen
Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Steegmans construct. Hele duidelijke uitleg, snelle reacties op mailtjes en vlot en netjes werk. Het resultaat is dan ook super! Het maakt ons huis helemaal af. Een aanrader dus!!
Sven Voet
Sven Voet
Steegmans Construct plaatste het plat dak en de aluminium gevelpanelen van onze woning met de nodige zorg, precisie en volgens afspraak. Ook de communicatie was in orde. We werden goed op de hoogte gehouden van de planning, kregen snel reactie als we extra vragen hadden en het is ook nog eens een sympathieke ploeg. Top! Bedankt!
Dorien S
Dorien S
Wij lieten alu gevelpanelen plaatsen door Steegmans op aanraden van onze architect. Alles is vlot verlopen, van bij het plaatsen van de grote panelen tot en met de recente bekleding van de pilaren van onze carport. Bij Steegmans communiceert men open en proactief. Afspraken worden stipt nagekomen en de werkzaamheden werden minutieus uitgevoerd. Het resultaat mag er wezen en de antraciete alu contrasteert prachtig met onze rode gevelsteen. Zeker het overwegen waard als je op zoek bent naar een betrouwbare en kwaliteitsvolle partner in deze.
Hoek ten Eiken 7 Puurs
Hoek ten Eiken 7 Puurs
Wij zijn waren op zoek naar een goede aannemer die alu-gevelbekleding kon plaatsen en we kwamen zo uit bij Steegmans Construct. Onze gevelbekleding is zeer mooi geplaatst. Het is echt een meerwaarde voor onze nieuwbouw. We zijn tevreden mensen. Onze woning is echter nog niet volledig af, maar de bijgevoegde foto's laten al wel zien hoe mooi het is. De opvolging werd bij ons gedaan door David. Iemand die super makkelijk te bereiken is. Communicatie is zeker een vast een sterk punt bij Steegmans. Dank u wel! grt Fam De Vos
Evi Peeters
Evi Peeters
Bij het kiezen van de ramen voor mijn nieuwbouwwoning (bij Ramen & Deuren boetiek - Group Ceyssens) hebben ze doorverwezen naar Steegmans Construct voor het plaatsen van de gevelbekleding. Wat een top-service!!! Zeer aangename mensen (zowel bij het opmeten als het plaatsen). De gevelbekleding is prachtig gezet. Snelle en efficiënte service. Zeker een aanrader!! Ik ben een super tevreden klant!
An Lowel
An Lowel
Bedankt voor de aangename samenwerking en het prachtig resultaat. Steegmans Construct is een echte aanrader!!
Wesley V.
Wesley V.
Zeer tevreden van de kwaliteit, service en correctheid van de dakwerken. Duidelijke uitleg bij de offertebespreking. Planning en uitvoering correct gecommuniceerd en nageleefd. Ook personeel is vriendelijk en uitleg gekregen op de werf tijdens de plaatsing. Wij zijn ZEER TEVREDEN en zullen deze firma ook aanraden aan iedereen die we kennen. Onze mening: EEN FIRMA DIE DOET WAT ZE BELOOFD Vanparijs-Verhaegen
Christine Verbinnen
Christine Verbinnen
Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking met Steegmans. Zeer correcte en vriendelijke communicatie, waarbij wij als klant optimaal op de hoogte werden gebracht van elke uitvoeringsstap. De samenwerking verliep vlekkeloos van eerste kennismaking tot volledige afwerking van de werken. Voorbeeld van een bedrijf hoe het wel vlot en vriendelijk kan verlopen in deze moeilijke tijden. Een aanbevelingswaardig bedrijf.