De realisaties Van steegmans Construct

Gevelbekleding

Platte daken

Dit vertellen onze klanten

4,9

Jeroen Tubex
Jeroen Tubex
Snel en professioneel een nieuw dak geplaatst. Zeer tevreden met het resultaat.
Kriss Pouls
Kriss Pouls
Heel tevreden over de service. Altijd een bericht of telefoon i.v.m. de planning. Perfecte plaatsing. We kunnen dit bedrijf alleen maar aanbevelen.
Mattias Maes
Mattias Maes
Zeer tevreden van de samenwerking met Steegmans. Correcte service, steeds zeer heldere communicatie en responsief op alle berichten. De werken (dak en gevelbekleding) zijn perfect uitgevoerd, zonder enige problemen. Wij raden zeker aan om met hen samen te werken.
Brecht Dewallef
Brecht Dewallef
Voor de uitvoering van het plat dak en gevelbekleding hebben we voor Steegmans Construct gekozen. De keuze hierin was deels te danken aan de vele positieve reviews. Na de samenwerking kunnen we niet anders dan dezelfde positieve feedback geven. Tijdens de werkzaamheden waren de werkmannen steeds goedgezind, vriendelijk en leverden een prima resultaat. Daarnaast verliep de communicatie met de projectleider altijd vlot en stipt. We kunnen Steegmans Construct dus op alle vlakke aanraden!
Luc Meekers
Luc Meekers
Steegmans is een zeer betrouwbare aannemer. Zeer professionele en vriendelijke medewerkers. Een aanrader.
Ysla Nelissen
Ysla Nelissen
Zeer tevreden van het resultaat! Van begin tot einde is er een goede begeleiding en opvolging geweest. Steegmans team is zeer behulpzaam en vriendelijk, ze komen hun afspraken na. Goede service!
Hanne Swinnen
Hanne Swinnen
Onze aluminium panelen zijn met grote zorg opgemeten en geplaatst. Passen perfect in het plaatje en geen enkel kleurverschil op te merken met het buitenschrijnwerk. Vlotte communicatie voor/tijdens/na zorgt ervoor dat je alle stappen goed kunt meevolgen. Fijne samenwerking!
jan hurkmans
jan hurkmans
Dakdekker Steegmans heeft mijn nieuwbouw voorzien van een nieuw epdm dak. Ik ben erg blij met het resultaat. Het dak ziet er mooi en strak uit. Ze hebben de klus snel en vakkundig geklaard, ongeacht het stormachtige en regenachtige weer. Ze hebben ook goed gecommuniceerd en me op de hoogte gehouden van de voortgang. Dakdekker Steegmans is een betrouwbaar en professioneel bedrijf dat ik van harte aanbeveel.
sacha mentens
sacha mentens
Wij hebben voor zowel dakwerken en gevelbekleding samengewerkt met Steegmans construct. Over de hele lijn hebben we genoten van een zeer professionele aanpak en duidelijke communicatie. Ze hebben er voor gezorgd dat onze gevel een echte "eye-catcher" is geworden, nogmaals bedankt voor de top service!!
MVH VH
MVH VH
Alle communicatie ging zeer vlot, alles was zeer duidelijk gecommuniceerd en de werken zijn perfect uitgevoerd. Was een plezier om mee samen te werken. Zo zou het altijd moeten zijn!